Wallboard
Wallboard voor Yeastar
In één oogopslag de status van uw wachtrijen inzichtelijk?

Het Wallboard, ontwikkeld door Yeastar Nederland, sluit naadloos aan op de Yeastar PBX en is bestemd voor iedereen die op zoek is naar een duidelijk overzicht in zijn inkomende belverkeer (wachtrijen).

Het biedt door middel van widgets al veel functies die je van een Wallboard mag verwachten en zal gaandeweg verder worden uitgebreid met de wensen vanuit de markt. Door dit “live development” kunnen we een product leveren wat niet alleen een state of the art interface heeft, maar ook qua functionaliteit vooroploopt.

Het Wallboard is beschikbaar in het Engels, Frans, Spaans, Duits, Italiaans, Arabisch, Russisch en Nederlands.

Komt de gewenste taal nog niet voor? Dan voegen we deze graag voor u toe.
Widgets
Het Wallboard is naar eigen wens in te richten. Voor de een is namelijk de status van de deelnemers belangrijk en voor de ander het servicelevel. Ook kun je de ene widget groter weergeven dan de ander en zijn er meerdere wachtrijen in beeld te brengen.

Onderstaand vind je een aantal belangrijke widgets met een functieomschrijving:

Deelnemers Toont hoeveel deelnemers in de wachtrij beschikbaar zijn. Deelnemer details Toont hoeveel deelnemers in de wachtrij beschikbaar zijn en details over elke deelnemer. Gesprekken afgerond Totaal aantal gesprekken die normaal zijn afgehandeld. Gebruik de info icoon om te resetten.
History wachtenden De verloop van het aantal wachtenden in een grafiek. Service Level Service level performance. Het percentage gesprekken opgenomen binnen de service level tijd. Verlaten Aantal bellers die de wachtrij voortijdig heeft verlaten.

Volgende wachtende Wachttijd van de langst wachtende beller in de wachtrij.

Wachtenden Weergave van het aantal wachtende in de wachtrij. Wachtenden (detail) Weergave van het aantal wachtende en wie er wacht in de wachtrij.

Op regelmatige basis zullen wij nieuwe widgets toevoegen.
EENVOUDIG, MAAR TOCH KRACHTIG EN FLEXIBEL. Het dashboard is naar eigen wens in te richten met de verschillende widgets en heeft de mogelijkheid om tot drie wachtrijen tegelijk weer te geven.

Het Wallboard voor Yeastar is een cloud applicatie welke eenvoudig te koppelen is met uw Yeastar PBX.

Er wordt gebruik gemaakt van de Yeastar AMI en deze is momenteel beschikbaar voor de Yeastar Cloud en op de modellen: S50, S100 en S300.
Het Wallboard is geschikt voor ieder OS.
Wallboard